יום שבת, 25 בדצמבר 2010
מהפכת המזון כבר כאן
יום שלישי, 14 בדצמבר 2010
לבשל טרי או לא לבשל בכלל
הרעיון מאחורי הקורס בישול און ליין - ליצור מידע זמין בנושא אורח חיים בריא דרך האוכל.
הגישה שלי מכוונת להכנת מזון טרי תוך ניסיון להימנע ממזון תעשייתי ובמקביל נותן פתרון לשאלה שחוזרת על עצמה "מה כן לאכול".
אני מראה שבעזרת הכלים הנכונים אפשר ליהנות מהכנת מזון טרי, מזין, טעים ומגוון בשגרת היום יום בקלות, ביעילות ובחיסכון כספי משמעותי מבלי לפגוע באיכות חומרי הגלם .
יום שבת, 11 בדצמבר 2010
לבשל באהבה או לא לבשל בכלל
לבשל באהבה או לא לבשל בכלל ואוסיף גם שכדי להפוך את אותו תהליך למהנה ויעיל כדאי ללמוד וכפי שתלמידי מציינים שוב ושוב "חיינו השתנו לבלי שוב, האוכל טעים יותר וללא ספק אנחנו נהנים הרבה יותר מהכנת ארוחות מורכבות ופשוטות כאחד".

יום ראשון, 5 בדצמבר 2010
הגיע הזמן לחשוב קדימה ולהמשיך לבשל
אם מצאתם וטיפחתם קבוצת חברים, בשלנים שיוזמים כל פעם בבית אחר ארוחת מלכים, מה אומר, הרווחתם.
אבל
אם לא
אני פה כדי שחס וחלילה לא יהיה מצב מהכרות אישית עם המון הורים שילדיהם מחפשים את דרכם לעוף מהקן ונשארים עם המון סירים מלאים בכל טוב אבל בלי "הקליינטים" הקבועים שסעדו בהתמדה מסביב לשולחנכם העשיר עם כל האהבה שהכנסתם פנימה.
יש פתרון.
רכשנו מיומנות, התפנה לנו קצת זמן ובה לנו לפתח את כישורי הבישול ובייננו להיות חלק מקבוצת תמיכה עם אותה בעיה של "מכורים לבישול" . כאן בכיתתי אנו נפגשים מידי שבוע לבשל, ללמוד ולהפוך את הידע והניסיון שרכשנו במרוצת השנים לתחביב שייתן לנו פורקן ליצרי הבישול שרוצים לפרוץ ולפעמים נתקלים במכשולים.
אנחנו לא מוותרים על אהבתנו העזה לבישול, לומדים את שפת המטבח ושפת חומרי הגלם ויוצאים למסע בין חידושים וקלאסיקות של בישול ואירוח כל פעם מחדש.
אנחנו יוצאים לדרך.
מה אתכם?
להרשמה התקשרו – 0774602678
יום שני, 15 בנובמבר 2010
טיול משפחות עם גן הצוציקים של בני (סו שף)רועי לשר בקרוב שף גדול ומוכר




הכול התחיל בנסיעה שקטה עם שף קטן שישן וישן עד שדיקללה נכנסה לתמונה ואז התחילה ההמולה, שירים וריקודים לאור הזרקורים.
בשעה טובה הגענו בחושך אחרי שילוב של מסע כביש שטח אל מתחם אינדיאנים יפיפה בדרום רמת הגולן (אבני איתן), פעילות יצירה, השתוללות וריקודים עם אלכוהול ונישנושים.
ארוחת ערב מרשימה ביותר עם מבחר עצום וצבעוני של תבשילים וסלטים טעימים ומזינים.
הולכים לישון, לא, אנחנו שומעים עוד רעשים של ילדים משתובבים והולכים לבדוק איפה המסיבה שחס וחלילה לא נפסיד משהו. אחרי שגילינו שכולם הלכו לישון, הלכנו אל המאהל האינדיאני לישון שנת לוחמים כדי לקום בבוקר כמו חדשים. ואכן בשעה מאוחרת יחסית קמו כל הילדים ליום חדש עם נוף חדש וארוחת בוקר עשירה של סלטי ירקות, גבינות, קורנפלקס, לחמים קלויים, וביצים מקושקשות בכמות שתספיק בלי להתבייש לגדוד רעב לפני יציאה לתרגיל חשוב, ואכן יצאנו לתרגיל חשוב, טיול אל הלא נודע, אל מקווה מים קרים עם הרבה ירוק ומפל מים קסום שזרם לכבודנו למרות חוסר עצום בגשמים שכבר מזמן היו צריכים להגיע.
המסע חזרה היה מאתגר אך בסופו של דבר במבט רחוק לאחור, מאד מהנה.
הדבר היחיד שעבר לי בראש במשך כל זמן החזרה הוא ליפול לאחד המזרונים בצורה מבוקרת כמובן ולקום רק אחרי מינימום 2-3 שעות, אבל אין זמן וצריך להכין בצק לפיתות, ואכן ניגשתי ללוש וללוש את הבצק שהכיל:
1 קילו קמח לבן
1 קילו קמח מלא
3 כפות שמרים יבשים
1 כף מלח
ומים לפי כמה שהקמח ביקש (בצק דביק אך בו זמנית נוח ללישה בציפוי עדין של קמח)
הבצק הכפיל את נפחו
החומוס בושל בבוקר אחרי שהטיפה האחרונה של התה מוצתה (עלים יבשים של:לואיזה, מרווה, לימונית, בבונג ותה ירוק ) מרתיחים סיר או קומקום מים ושופכים את תערובת העלים לתוך המים למשך 7-9 דקות ואז שותים.
החומוס מושרה למשך 12 שעות ומבושל (עדיף בסיר לחץ) במשך 40 דקות מזמן הרתיחה או שהשופצ'יק של המכסה קופץ למעלה ומשמיע רעשי פריקת לחץ. מחכים שהשופצ'יק ירד והחומוס מבושל דיו ליצירת הסלט המיועד.
לתוך מעבד מזון מכניסים חומוס עד גובה שני שליש מגובה המעבד מזון, טחינה גולמית ביחס של 1 כוס חומוס מבושל וחצי כוס טחינה גולמית, 3 שיני שום גדולים, מיץ לימון משני לימונים קטנים או אחד גדול, מלח ואפשר קצת כמון טחון (לא חייב), מעט מים וטוחנים עד למרקם חלק, טועמים ומשפרים טעם על ידי הוספת שום, לימון, מלח וכמון. עם התערובת סמיכה מידי אפשר להוסיף מעט מים ולערבב שוב.
באותו הרגע שמכינים את החומוס הוא מושלם, מחר פחות ומחרתיים הרבה פחות, כך שרצוי להכין בכמות שתספיק בדיוק לכמה שאתם חושבים שתוכלו לאכול, שימו לב לכמויות שהשתמשתם ובפעם הבאה תתקנו ליותר או פחות, החומוס הזה אינו ממרח הוא מנה בפני עצמה, לשעת בוקר מאוחרת או צהריים.
בחזרה לפיתות – את הבצק מחלקים לכדורים בגודל כדור פינג פונג ומשטחים לעיגול בעובי חצי ס"מ .
מחממים מחבת טפלון כבדה לחום גבוהה מאד וכל פעם מניחים פיתה אחת על המחבת והופכים אותה כאשר צד אחד הופך להיות זהוב פלוס.
ניתן לשמור את הפיתות עד שבוע במקרר בתוך קופסא אטומה לאוויר ולחמם אותה בטוסטר אובן או מחבת חמה לכמה רגעים.
הטיול היה מהנה וכיף, שאפו למארגנים, המשיכו כך.
בהצלחה ובתאבון
יום שישי, 12 בנובמבר 2010
יום רביעי, 3 בנובמבר 2010
נכתב מהלב
יום שבת, 30 באוקטובר 2010
שבוע טוב עם אוכל מצוין
יום חמישי, 28 באוקטובר 2010
מרוב עיסוקים שכחנו בשביל מה בכלל אנו מתעסקים
יום חמישי, 21 באוקטובר 2010
לארח כמו שף - לא לפספס
לארח זה כיף רק שחושבים על זה בשנייה הראשונה וכבר בשנייה השנייה מבינים לאן הכנסו את עצמנו ואני מתכוון לטרחה של המון זמן והמון כסף שנשפך, אבל עם תהפכו את האירוח לאתגר שאתם תשלטו בו בעזרת ידע מקצועי, אז התמונה תקבל תפנית שונה, עדיין ישפך הזמן והכסף אבל ללא ספק זה יהיה שווה את זה ואני אדגים:
ברוב המקרים לא יודעים מה להכין, האם את האוכל הנוח והבטוח או דברים חדשים עם סיכון של חוסר הצלחה ואכזבה, בלקסיקון שלי אין חוסר הצלחה ואכזבה יש רק נסיונות והנאה, צריך להבין שבעבודה מקצועית עם חומרי גלם יש כללים חשובים ומאד בסיסים שכל אחד מהמרכיבים יהפוך להיות טעים, מזין ומגרה, עכשיו רק צריך לבחור את השילובים המנצחים בין המרכיבים ולצאת לדרך עם תכנון קפדני וידיעה מוחלטת של מה אנחנו הולכים להכין, מתי, כמה ואיך, מי יעזור לנו בכל שלב ואיך נתגמל אותו, מה התקציב הכספי שלי לאירוח ואיך אני עומד בו.
כל אלה הם שאלות שעם לא מבינים את בסיסם, באמת הולכים לאיבוד.
דוגמא:
יש לי 12 אורחים רעבים עם הרבה צפייה לאוכל טוב, מה אני יעשה להם לאכול?
השאלה האמיתית שאני שואל זה מה בה לי לאכול בארוחה זו וכמובן מה בה לאשתי לאכול, ואז אני משלב בין מה שבה לי לבין מה שבה לה, עם את או אתה לבד, יהיה לכם יותר קל לבחור.
עכשיו שאני יודע איך להפוך כל חומר גלם לטעים ולהדגיש את אופיו המיוחד ולחבר הכל לארוחה,
הכול נשמע פשוט יותר.
אל תצפו שלא תשכחו משהו כי זה לא יקרה, זה קורה לגדולים ביותר החוכמה היא להעביר את זה הלאה כי האורחים מלכתחילה לא ציפו למה ששככתם, ובשביל זה תשתדלו לא כל כך לספר להם מה אתם מתכננים לעשות מלבד רמזים גסים כמו תבואו רעבים ותביאו יין טוב, כל מילה נוספת מצד האורחים לדעת עוד רמזים יביאו על עצמם להביא חוץ מיין טוב גם מנה אחרונה נוספת שאתם יודעים שהם מצטיינים בהם, על תתביישו, הם צריכים להתבייש על זה שהם לא שותקים. מניסיון כאשר תעבדו לפי כל הכללים הם יהיו מרוצים מעל הראש וכל ארוחה תיזכר ותקצור אין ספור תשבחות וכבוד גדול
וזה משהוא שאתם כן רוצים שיקרה, תאמינו לי אני יודע.
שוב אני נאלץ לקרוא לכם ללמוד כדי לדעת, לחצו כאן
לבשל כמו שף זה להיות שף, מה זה שף ?
שף זה כמו להיות כתב ביקורות אוכל ולאהוב מאד לאכול.
שף זה כמו כל מקצוע שצריך ללמוד ולדעת איך ליהנות ממנו ולמצות את עצמך בתוכו.
להיות שף אומר שאתה נהנה ממה שאתה עושה כי אחרת זה יהיה הסיוט הכי גדול שלך
להיות שף זה ליהנות כל פעם מחדש מהצלחה בהכנת אותה מנה שאתה מכין כבר 20 שנה
שף זו צורת חשיבה שמאפיינת התארגנות מקצועית שבאה להדגיש את שלמות חומרי הגלם כדי להזין את הסועדים בכל החושים .
ארוחת חג וימי שישי
ארוחת חג וימי שישי תמיד מלווות בשתי תחושות שעוברות על רוב הסועדים בו זמנית בארוחה, אחת מלאה בציפייה לאוכל המוכר והאהוב שמזכיר את המשמעות של המושג בית וידיעה שיש אנשים שאוהבים אותך ותומכים בך כשאתה רעב וגם כשאתה לא כל כך רעב וזה מה שמוביל אותי לתחושה השנייה שחוזרת כמעט בכל ארוחה, בעיקר בשליש השני ובסוף והיא תחושת השובע בלשון המעטה שהיא תחושת הבטן המלאה או המפוצצת (אין לי כוח ורצון לזוז מעכשיו ועד זמן לא מוגדר) .
הרבה זמן אני שואל את עצמי שאלה חשובה בנוגע לאותם ארוחות שישי וחג.
למה זה חייב להיות כך ואיך אני משנה את המצב?
אחרי הרבה ניסיונות למצוא את האשם האמיתי בתוצאה הלא נעימה קבעתי שהאשם הוא המארח ועל כן אני קורה את האשמים לסדר עם סדנה לשליטה בהכנת ארוחת יום שישי וחג.
סדנה זו היא חובה לכל האשמים אשר אולי יחליטו לקחת אחריות ולעשות סדר פעם אחת ולתמיד על איך, כמה למה ומדוע צריך לבשל לפי כללים ברורים ולתקן את האבל שעשיתם עד עכשיו.
יכול להיות שאני מושפע מהסדרה "הפרקליטים " אבל אני מאמין שכדי להפוך את הזמן החשוב ביותר למשפחה , הזמן בו כולם מתראים ומראים התעניינות ואכפתיות ואפילו עם לפעמים זה בה לידי ביטוי ברוגז ועצבים ובכי זה עדיין מה שהופך כל קבוצה שנפגשת כמעט כל החיים מהלידה למשפחה לטוב ולפעמים גם בזמן קשה ולא פשוט.
אני יודע שקשה להודות על פשע שרק עכשיו הואשמתם בו ולבוא מרצונכם האישי לכפר עליו. במקומו ליצור תהליך מהנה שברבות הזמן יהפוך למורשת וזיכרון עם ערך חשוב שתוכלו בזכותו לשמש דוגמא לדורות הבאים.
העבירו בלוג זה לכל המארחים אשר אתם מאמינים באשמתם ורוצים לטובתם להשתפר ולהיות טובים יותר.
הסדנה היא קורס "התחלה חדשה במטבח"
למועד הבא של הקורס לחצו כאן ותצאו לחופשי .
יום שבת, 16 באוקטובר 2010
שלושה דברים שכדאי לכם לדעת

יום שלישי, 12 באוקטובר 2010
סדר עדיפויות חדש

יום ראשון, 19 בספטמבר 2010
יום שלישי, 7 בספטמבר 2010
ברכה אישית ממני אליכם
יום שבת, 14 באוגוסט 2010
קורס בישול מעשי - תמונות
יום שישי, 6 באוגוסט 2010
אכפת לנו מה אנו אוכלים
יום שלישי, 3 באוגוסט 2010
פוסט לשיעור דגים
שיעור דגים
יום שבת, 3 ביולי 2010
קלוריות

יום חמישי, 1 ביולי 2010
80/20 זה לא מספר
יום חמישי, 24 ביוני 2010
מכל זה יצא ניוקי
מכל זה יצא ניוקי
כבר חמש שנים אני מתרכז בלימוד הכנת אוכל ממקום של התפתחות אישית, הכוונה היא להשתמש בהכנת האוכל כתרפיה, כתחביב, כדרך לקחת אחריות על מה שנכנס ונטמע בגופנו, ובעיקר האופציה שלי אסף לשר לתרום ולגרום לכמה שיותר אנשים ליהנות ולחוות את מה ואיך שאני חי.
האם אני חי בסרט, האם עוד מעט אתעורר?
כמו שאמרתי כבר חמש שנים אני מתמקד בלימוד הכנת אוכל ממקום נקי של הנאה ומקצועיות ומחשיב את פועלי כהצלחה גדולה, אני מקבל כל יום תגובות חמות, כנות ומבחינתי עצומות על השינוי או השיפור שהצלחתי להכניס לחיי אנשים, הדרך שאנשים מדברים על אוכל השתנה .(במקום להכין אוכל כי צריך לאכול או להאכיל, מכינים אוכל טוב ומזין כי זה כיף לבשל , וזה מרגיע, והתוצאות מדברות בעד עצמם).
יש ימים שנראה כאילו אני חי בתוך בועה שהכול ורוד בה, אני מתכנן דרכים להשפיע ולתרום ובין רגע התוכנית יוצאת לדרך ונראה שהגלגל זז, אני עושה את מה שאני יודע הכי טוב לעשות והכי נהנה ממנו שזה לימוד הבישול והאפייה ואנשים מגיבים באהבה ומגיעים ללמוד וליהנות ממקום שכולו אהבה לאוכל ולחיים.
יש ימים שנראה כאילו יש גורם שרוצה לנפץ את הבועה הכול כך יפה שבניתי לי, ממש ממלכה משלי, מקום שאני יכול לעשות את מה שאני הכי אוהב ותוך כדי כך גם לתרום ולהראות דרכים ליהנות מהאוכל והחיים כמו שאני נהנה.
קיבלתי יותר מסימן שאמר לי לבנות מקום משלי, אבל מערך המציאות קצת מאתגר אותי. בחמש שנים בניתי לי ביטחון מקצועי בתחום העבודה ודרך לתרגם אותו לכסף, אך הגעתי לשלב שצריך לעלות מדרגה לקחת את כל הביטחון והכישרון שניתן לי ולפרוץ עם מקום משלי.
אני האיש העשיר ביותר שאני מכיר אך לא במזומנים נגישים שיעזרו לי לפתוח את המקום, יש דרכים רבות להגשים את משאלתי ומכאן אני מגיע לניוקי.
יום רביעי השעה ארבע, אורי הולכת ללמוד ואני מבלה עם בני (רועי) בן השלוש וחושב מה נעשה ביחד שגם ירגיע אותי עם כל מה שעובר לי בראש וגם שיהיה פרקטי, שזה ארוחת ערב טעימה ומזינה, ניוקי.
אני חייב לציין שזמן ההכנה עם רועי היה פשוט מופלא, כרגיל.
התפוחי אדמה מתבשלים וכשהם רכים בדיוק במידה אני מוציא את המים מהסיר, מחכה חמש דקות ומוציא אותם לקרש החיתוך, הקליפה מתקררת ואני ורועי מקלפים את תפוחי האדמה או יותר נכון אני מקלף ורועי מנשנש, יחד אנחנו מועכים את תפוחי האדמה עם מועך מיוחד לניוקי, רועי שובר ביצים, מערבב אותם עם תפוחי האדמה ומוסיף קמח, בדיוק כמה שצריך, ביחד אנו מערבבים ומוציאים את הבצק שנוצר לשולחן העבודה ולשים אותו עד שמתקבל בצק אחיד. בעזרת הידיים אני מעט משטח את הבצק ומחלק אותו לרצועות בעובי 2 ס"מ, כל רצועה הופכת לנחש ארוך שמתקבץ ליד עוד כמה נחשים באותו הגודל ונחתכים למלא ניוקים קטנים, רועי מקבל רצועת בצק שיוכל להעתיק את מה שאני עושה, זה מצליח אבל גם לצפות את כל ידיו הקטנות והחמודות בכל הבצק שבסוף נשטף לכיור.
המים רותחים, רוטב עגבניות שהכנתי מראש מחכה במחבת גדולה ועמוקה מבעבע בעדינות, הניוקי נכנס בקבוצות קבוצות למים הרותחים וכשהניוקי צף הוא יוצא לרוטב וקופץ לו עד שכל הרוטב מצפה את כל הניוקי, הניוקי מוכן, השולחן נקי ואני ורועי כבר מאד רעבים לניוקי הכול כך משובך שהכנו יחד. החלפנו צלחת ניוקי טרייה בעוגיות טריות וטעימות מהשכנים והתחלנו להתענג על הניוקי אחד אחד, ולקינוח גם הרווחנו עוגיות שממש עכשיו יצאו מהתנור, זה היה ממש כיף.
אסף לשר
פוסטים לפי נושאים
- 100% בריאות שלכם זה מה שחשוב (1)
- 80/20 זה לא מספר (1)
- אוכל או לא אוכל (1)
- אוכל לא משמין - נשנושים כן (1)
- איך הייתם מרגישים לו....? (1)
- איך מפסיקים לבזבז זמן? (1)
- אכפת לנו מה אנו אוכלים (1)
- אנחנו כבר יודעים (1)
- אנחנו צרכנים של הנאה ורגעי אושר (1)
- אסף לשר ורועי מבשלים ניוקי (1)
- אצל כל אחד מסתתר שף קטן שרוצה לפרוץ החוצה (1)
- ארגז כלים כבר יש לכם? (1)
- ארוחת חג (2)
- ארוחת חג וימי שישי (1)
- בא לי גלידה טובה ומשובחה (1)
- בוקר טוב ושבת שלום - הודעה חשובה (1)
- בחזרה לגן עדן (1)
- בישול עילי (1)
- בית הספר לאומנות הבישול קורא "לא לאלימות" (1)
- בלוג לשיעור שמרים חלק א' (1)
- ברכה אישית ממני אליכם (1)
- ברכת שנה טובה (1)
- גם במטבח (1)
- ה – PDF האמריקאי קבע השבוע המלצה חשובה לבריאות האדם. (1)
- הבריאות שלכם (1)
- הגיע הזמן לחשוב קדימה ולהמשיך לבשל (1)
- הכל עומד להשתנות ברגע שתלחצו על הכפתור הזה (1)
- הכנת פסטה טרייה בתוכנית "המועדון" בחינוכית 23 (1)
- המלצות על ספרים (1)
- הסוד הגדול של השפים (1)
- הפוליטיקה של המזון (1)
- הפתרון הטוב ביותר לבעיות... (1)
- הפתרון נמצא בהנאה (1)
- הצצתי לכם בסל הקניות ולא תנחשו מה גיליתי (1)
- זו השאלה (1)
- זמן לעשות שינוי (1)
- חובת הקריאה היא עליכם יש כאן שף עירום חזון גדול וחינם. (1)
- חיים ללא חטיפים (1)
- טבעי להיות טבעוני אבל… (1)
- טיול משפחות עם גן הצוציקים של בני (סו שף)רועי לשר בקרוב שף גדול ומוכר (1)
- ילדים זה שמחה (2)
- ילדים זה שמחה אבל מה ניתן להם לאכול? (3)
- ילדים צריכים מתוק כדי לגדול (1)
- כואב לי שאין לי שליטה על מה שאני אוכל (1)
- כל הדרכים מובילות לרומא (1)
- כלי בישול בשירות המטבח (1)
- כלים בשירות המטבח הביתי (1)
- כמה חם (1)
- כן לאכול בשר לא לאכול בשר (1)
- לא מה שהיה פעם (1)
- לא מעריכים את הזמן והאהבה שאתם מעניקים לאוכל? (1)
- לארח כמו שף (1)
- לבשל באהבה או לא לבשל בכלל (1)
- לבשל זה כמו לעשות אהבה (1)
- לבשל טרי או לא לבשל בכלל (1)
- לבשל כמו המקצוענים (1)
- להיות יצירתי במטבח זה כל מה שביקשתי (1)
- לחיות בריא דרך האוכל מה זה אומר? (1)
- ליהנות או לא ליהנות - זו השאלה (1)
- למה בכלל אני מלמד בישול? (1)
- למה הלחם שתכינו בבית לא יצא לעולם כמו של אופה מקצועי במאפייה? (1)
- למה לקנות אם אפשר לעשות? (1)
- מה אתכם? (1)
- מה הקשר בין אוכל והשמנה (1)
- מהפכת המזון כבר כאן (1)
- מועדון ארוחת הבוקר – שיבולת שועל (1)
- מופע בישול גורמה בשידור חי (1)
- מכירים את זה? (1)
- מכל זה יצא ניוקי (1)
- מכתב תודה (1)
- מרוב עיסוקים שכחנו בשביל מה בכלל אנו מתעסקים (1)
- מתוק זה טעם החיים אם רק רוצים אם רק רוצים... (1)
- מתכונים מהקורס המעשי (1)
- נכתב מהלב (1)
- נמאס לכם לבשל (1)
- סדר עדיפויות חדש (1)
- סוף סוף פוסט לשיעור בשר (1)
- סיור בשוק הכרמל (1)
- עוד תמונות משיעורי הבישול של אסף לשר (1)
- על אוכל וילדים (1)
- על המסעדה הביתית שמעתם? (1)
- על טעם וריח אין מה להתווכח - הביטוי המושלם למושג טעים (1)
- ערכי בישול טובים – איפה הם? (1)
- עשרת הדיברות עשה ואל תעשה בחגיגת יום העצמאות 2013 (1)
- פוסט לשיעור דגים (1)
- פוסט לשיעור ירקות (1)
- פוסט לשיעור מרקים (1)
- פוסט לשיעור פשטידות וקישים (1)
- פוסט לשיעור קוקטייל (1)
- פוסט לשעור פסטה ורטבים (1)
- פוסט לשעור קציצות (1)
- פחזנייה או שערורייה? סיכום שיעור מבוא לבישול בריא (1)
- פינת המודעות (1)
- קבלו את הדבר הבא דיאטה מהפכנית שלמרות מה שכולם אומרים היא תבטיח לך חיים בריאים ומאושרים. (1)
- קבלו תמונות ודרך להכנת פיתות מהירות הכנה (1)
- קורס בישול מעשי - תמונות (1)
- קטניות זה בריא אבל מה עושים איתם? (2)
- קלוריות (1)
- רוצה לדבר "מטבחית שוטפת"? קראו עוד עכשיו (1)
- רוצים לדעת מה אני חושב על מסעדות (1)
- רפואה (1)
- רק אם אתם אוהבים פיצה? (1)
- רק בידיים שלכם. (1)
- שבוע טוב עם אוכל מצוין (1)
- שוק הפשפשים (1)
- שלום רב (1)
- שלושה דברים שכדאי לכם לדעת (1)
- תמונות ווידאו משעורי הבישול של אסף לשר (1)
- תמונות מבשלים דרך חיים (1)
- תמונות מקורס "קסם המטבח" עם השף אסף לשר (2)
- תפתחו את העניים ותפסיקו לעשות מה שאחרים אומרים לכם (1)
- תרבות דווקא יש בישראל (1)