אסף לשר - מבשלים דרך חיים

אסף לשר - אורח חיים בריא דרך האוכל

יום שישי, 13 ביוני 2014

פוסט לשעור פסטה ורטבים

›
מה זה בכלל פסטה ואיפה זה באמת התחיל? פסטה זה צורה של בצק והוא לא התחיל בשום מקום ספציפי אלה היה מאז ומעולם בכל התרבויות ומה שהשתנה הם רק ...
תגובה 1:

קציצות או לא להיות

›
קציצות או לא להיות אילו קציצות יותר טעימות? של ברכה או של קרלה, המטוגנות או המבושלות, המטוגנות ושלאחר מכן מבושלות או המאודות? מה שבטו...

מכל זה יצא ניוקי

›
מכל זה יצא ניוקי כבר שמונה שנים אני מתרכז בלימוד הכנת אוכל ממקום של התפתחות אישית, הכוונה היא להשתמש בהכנת האוכל כתרפיה, כתחביב, כ...

לבקשת תלמידי קורס התפריטים המעשי - המתכונים מכל שני הקורסים

›
הכנסתי לכאן את כל מה שהכינו שני הקורסים תפריט ארוחת בוקר שייק פירות דייסת קווקר עם תוספות מיני פוקצ'ה בצורת טארט עם מי...
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט
מופעל על ידי Blogger.