יום שלישי, 9 בפברואר 2010

אצל כל אחד מסתתר שף קטן שרוצה לפרוץ החוצה


איך לומדים לבשל באמת?


נצמדים לשף מקצועי ושמים לב מה הוא עושה, מנסים לחקות אותו ושואלים איך אני יכול/ה לעשות זאת טוב יותר.


מתחייבים לרכוש את כלי הבישול הטובים ביותר כחלק מהבנה שבלעדיהם אי אפשר או קשה ומסורבל ליצור אוכל מזין טעים ושכיף לאכול והכי חשוב בהנאה.


לומדים את כללי היסוד בעבודה מקצועית ויעילה עם חומרי גלם וצוות מיומן ומוכשר על ידכם ועל פי תפישתכם המעשית במטבח.


מתכננים מה להכין ולמי ובצורה מקצועית מכינים רשימה של המצרכים, קונים, עושים הכנות מוקדמות ומכינים את האוכל הטעים והמזין ביותר שאי פעם תאכלו.


בתאבון

פוסטים לפי נושאים