יום שני, 28 בינואר 2013

איך הייתם מרגישים לו....?

איך הייתם מרגישים לו  הייתם חושבים מה לאכול ופשוט היה נמאס לכם מהאוכל הרגיל, אומנם הוא טעים אבל כמה אפשר, מסתכלים במתכונים ואומרים לעצמכם זה כן וזה לא, נראה טעים אבל יש כמה מרכיבים שאני לא מתחבר אליהם ואז ספר המתכונים נסגר ודף האינטרנט עם המתכון נעלם ונשארים שוב עם האוכל הטעים אבל משעמם.

איך הייתם מרגישים לו הכול היה משתנה ברגע אחד, המתכונים הופכים לרעיונות, גלי המתכונים באינטרנט נותנים השראה, אתם נכנסים למטבח, לובשים סינר, משחיזים סכין ומלהיטים מחבת ובין רגע יש ארוחה טעימה ומזינה כמו במסעדה אבל טיפה יותר טוב.

איך הייתם מרגישים לו הייתם מבינים איך הופכים חומרי גלם טריים לאוכל טעים, חי וצבעוני והשאלה מה לאכול הייתה משנה את האופן בו הייתם חושבים מה באמת לאכול, השאלה החדשה שהייתה נשאלת הייתה מה בה לי לאכול ואז הסכין הייתה נשלפת והמחבת מתלהטת ובין רגע משאלת לבכם הייתה מקבלת צורה וטעם.

המועד החדש לפתיחת הקורסים היינו 18/2 גם בוקר וגם ערב.

10/2 בשבע בערב מתקיים ערב הפנינג בו ניתן להגיע ולהתרשם מבית הספר ומתוכן הקורס, בשעה 19:00 מתחיל שיעור ניסיון/הדגמה משיעור שמרים מתוך הקורס.

                             להרשמה ולקבלת פרטים נוספים לחצו כאן

                                                          logo_A3

פוסטים לפי נושאים