יום שבת, 25 בדצמבר 2010

מהפכת המזון כבר כאן

המהפכה כבר כאן
בלחש בלחש נשמעת קולה של המהפכה, באמריקה זה כבר קורה וכאן שהכול תמיד באיחור להפתעתי זה גם קורה.
בשקט בשקט כבר שש שנים ברציפות השף אסף לשר מנהל מהפכה קטנה שבמרוצת השנים תפסה תאוצה.
כל פעם במפגש מחודש עם תלמידים ותיקים אני שמח כל כך לשמוע על השינוי שחל באורח חייהם, הם מבשלים יותר, והולכים פחות למסעדות , ממש נהנים לבשל כל פעם מחדש ומרגישים איך הרבה מזון "ג'אנק" שפעם היה חלק מחייהם נזנח לטובת מזון טרי, מזין וטעים שיהיה תמיד טוב יותר מכל מסעדה שילכו.
המהפכה נמצאת כאן, בקורס הבישול "התחלה חדשה במטבח" וגם בקורס הבישול און ליין שיוצר בביטחון ובהחלטיות שיפור תמידי באורח החיים על ידי הנאה בהכנת אוכל מזין וטעים במקום אוכל מעובד שפניו האמתיים נחשפים כמזיקים.
אני קצת דרמתי אני מבין אבל אני צועק אליכם למהפכת המזון בארץ כאן ועכשיו.

פוסטים לפי נושאים