יום שבת, 14 באוגוסט 2010

קורס בישול מעשי - תמונות

עושים חיים משוגעים, לומדים ובסוף גם אוכלים ארוחת מלכים.
אתם רואים:
שיפודי עוף בעשבי תיבול, הקדאיף הכי טעים שאכלתי מעודי, ריקוד השמן המסורתי, קוסקוס מושלם, חצילים במילוי בשר עם רוטב עגבניות, פלאפל עם פלפל חריף בפנים - מעט פיקנטי מוגש עם טחינה ועגבניות שרי, אוכלים בלי סכום, צלחות, כלי הגשה, סכום, בקיצור מרגישים את האוכל לפני שאוכלים אותו, חווית אכילה והגשה לא רגילה כדי לצאת מהקופסה.
למנה העיקרית:
ירקות צלויים בתנור, אורז, תבשיל עדשים הודי מתובל, טאבולה, חומוס, מטבוחה, פיתות עבודת יד צלויות במחבת...
במתוקים הכנו:
קרם פטיסייר, קרם שוקולד, ביסקוטים כמו אלו של הטירמיסו שדרך אגב היו מאד מוצלחים, לבבות וואפל בלגי, רוטב פטל, פירות טריים...

היה מאד כיף.









פוסטים לפי נושאים