יום שבת, 22 בפברואר 2014

אנחנו צרכנים של הנאה ורגעי אושר

אנחנו צרכנים של הנאה ורגעי אושר


לכל מוצר שנרכש יתווסף רגע קטן של אושר, של "wow", "איזה כיף שיש לי מה שתמיד רציתי גם אם גיליתי אותו ממש הרגע". עלות המוצר שתיקנו נמדד בכמות ואיכות רגעים האושר שתחוו, רגעי אושר קטנים ובמקרה הטוב רגעי אושר גדולים שיבטאו את מה שתמיד רציתם שיקרה, כמו למשל לדעת לבשל.
בכל מה שקשור לבישול ואפייה, שאפשר בקלות להרגיש רגע או רצף של רגעים מאושרים ולרוב כל כמות האושר מוכפלת בשלוש.

*פעם ראשונה ההנאה מתבטאת בהכנה של האוכל והידע מה קורה בכל שלב בתהליך הבישול ובכלל מהמחשבה שעוברת תוך כדי איך פעם הבאה נשפר ונגוון בחומרי גלם חדשים.

*בפעם השנייה כיף לגלות כמה עונג, כמה כיף, כמה טעים האוכל יצא ואוכל טוב הוא מושא לנחמה ושמחה בחיים.

*בפעם השלישית הכי כיף לקבל מחמאות על כל הטעים והטרחה שבסופה יצאו מטעמים ומגוון גדול של צבעים באותה הצלחת.
אין כמו מחמאות שמחזקות ונותנות ביטחון שמה שאנו עושים נכון ורק צריך להמשיך כך והכל יהיה טוב.

אם עסקנינו בשמחה, הנאה, כיף ואוכל אני חייב להזמין אתכם לגלות עולם שלם של אוכל טעים, מזין ועכשווי שיהפוך לכם את החיים על קנם, ההוכחה תהיה עלי כמה כיף יכול להיות תהליך הבישול וכמה קלה ומהירה יכולה להיות הדרך.

חוץ מהיותי בעל משפחה עם אשתי אורי היקרה ושני ילדים מקסימים הקדשתי את חיי ללימוד בישול והאפייה ברמה הגבוהה ביותר ובהתאמה מיוחדת למטבח הביתי הבריא.
כל מה שמעניין אותי הוא את ואתה שקוראים את מה שאני כותב.
אני רוצה לגרום לכם להיחשף למידע רב ומשמעותי שיכניס לחייכם בריאות, כיף ושמחה והכול דרך האוכל.
בואו לראות איך מה שאנו אוכלים משקף את מי שאנו וברגע שנשפר את ההיצע כך גם יראו חיינו.

עכשיו זה הזמן לקחת צעד קדימה, לבחור תאריך ושעה ולהתחיל בתהליך קסום שמבטיח לך לראות את חומרי הגלם מזווית מודעת שבזכותה אפשר להבין איך לבחור, איך לחתוך, איך לרכך ובסוף איך לתבל כל חומר גלם שנבחר ליצירה אישית מזינה וטעימה משלנו.

הצטרפו עכשיו וראו איך "מבשלים דרך חיים" בריאים ושמחים יותר.

לפרטים לחצו כאן

יום שישי, 21 בפברואר 2014

למה הלחם שתכינו בבית לא יצא לעולם כמו של אופה מקצועי במאפייה?

למה הלחם שתכינו בבית לא יצא לעולם כמו של אופה מקצועי במאפייה?

באמת חשבתם שאומר כך, הרי אני מאמין גדול בלחם הביתי, אני חושב שבבית ניתן להגיע לתוצאות טובות בהרבה מהלחם הקנוי.

כל אופה מקצועי יסכים איתי בדבר אחד בהקשר לאפיית לחם, הלחם שאני וכל אחד מאיתנו נכין במו ידינו יהיה תמיד הלחם המושלם. אבל אין לנו מיקסר ואין לנו תנור מקצועי ואין לנו תא התפחה ואין לנו ואין לנו, ותנחשו מה? בעיקר אין לנו.

לפעמים הרוב טועה, אם יש לנו רצון להכין לחם בבית אני מבטיח לכם שהלחם שלכם יהיה הכי טוב שתאכלו אי פעם.
כמה סיבות טובות להכין את הלחם בבית:
 1. יש לנו את האופציה לדעת מה יש בתוך הלחם ולשלוט בתוספות ובגיוונים האהובים ובכמויות שנרצה.
2. היום כבר כולם יודעים על התוספות המיותרות שמכניסים לנו לתוך הלחם התעשייתי שבאופן מצטבר פוגעות לנו במערכות החשובות בגוף. 
3. הריח יכנס לנו טוב טוב לזיכרון ויזכיר לנו כל פעם מחדש למה כדאי לנו לאפות שוב לחם בבית.
4. ניתן לאפות את הלחם כך שיספיק לזמן של שבועיים בלי צורך לקנות.
5. פשוט כיף כל פעם מחדש לגלות איך הכנת הלחם מתייעלת ואיך התוצאות משתפרות.



חשבתם שאני ישאיר אתכם עם המידע הזה ככה באוויר...





  

יום שלישי, 18 בפברואר 2014

הבריאות שלכם, רק בידיים שלכם.

הבריאות שלכם, רק בידיים שלכם.

עשו לעצמכם (עכשיו ברגע זה שאתם קוראים שורות אלו) שקט מכל הרעשים של השגרה, תתנתקו ותחשבו רק על האפשרות לשלוט בחייכם, לא על העצבים ולא על זיהום האוויר או הקרינה, שלטו במה שאפשר, על הפעולות היום יומיות שיקבעו איך תרגישו בעוד כמה שנים או אפילו עכשיו .
                                             
איך אתם מרגישים? יש לכם לפעמים כאבי ראש, תחושה לא נעימה בגוף? אתם לוקחים אילו כדורים לשיכוך כאבים או טיפול בבעיה בריאותית כלשהי?

אני רוצה שתרגישו טוב עכשיו ולכן חשבתי לשתף אתכם ברעיון.

אנחנו לא שולטים במה שאנו אוכלים וזו עובדה, אנחנו חושבים שאנחנו יודעים מה טוב לנו אבל כל פעם מגלים כמה טעינו ואז אנחנו משלמים מחיר בריאותי, עכשיו או עוד מעט. חוזים שבשנים הקרובות מחלת הסרטן תהפוך למגפה עולמית ותכפיל ותשלש את מידת ההידבקות מהמחלה.
המחלה מדבקת כי אנו צרכני הרגלים וכשדוחסים לחיינו תנאי מחייה שגם הם לא ראויים אנו משתלבים בהם במקום לשלוט בהם.

אם אומר לכם שממחר תבחרו באורח חיים בריא ואומר, לקום בבוקר וקודם לומר תודה, להעריך את ההתחלה של היום ואז לבחור איך ימשיך, האם ללכת שוב לעבודה "המעצבנת " הזאת או לשאול מה הייתי באמת רוצה לעשות מעתה ואילך כשאני קם בבוקר וכך הלאה למשך כל היום.

אם הייתם ממחר בוחרים לפתוח בשגרה בריאה, הייתי מציע לכם לחסוך קנייה של כל סוג מזון ארוז ומעובד, מתועש ולא ראוי שמתחיל מדגני הבוקר, חטיפים, שימורים, קפואים, מוצרי פסטה יבשה, לחם מתועש, גבינות מתועשות ובשר מתועש.

לאחד מכם זה יכול לקרות ממש ברגע זה ואני מאחל זאת לכל אחד מכם.

זה מאד קשה לבצע את השינוי לבד ובלי תמיכה ועוד שמציקים לך ושואלים אותך למה, למה אתה צריך את זה. קל לוותר לעצמנו ולומר, נו טוב,  בטח הכל יהיה בסדר.

לא באמת יהיה בסדר אם לא נפעל.

הבשורה החדשה שתוביל אתכם למעשה יעיל ומועיל.
אני מקווה שתהיו פתוחים לרעיון, אחרת שום דבר לא יקרה.

תצטרפו לקבוצה שחושבת כמוכם, תפגשו פעם בשבוע, ותרגישו "לא לבד", תחלקו את הישגיכם, על הכישלונות ועל האתגרים שהצלחתם להתגבר וללמוד מהם.
הכי בטוח להיות חלק פעיל בקבוצה שרוצה ומחפשת ומשתוקקת לאותו רעיון לחיות טוב, להיות בריא, לכבד את העצמי וכך לכבד גם את הסביבה.
עכשיו שאנו מבינים את כוחה של הקבוצה, שאלו, היכן היא?

אסף לשר, בית הספר לאומנות הבישול "מבשלים דרך חיים"
קבוצת לימוד לאורח חיים בריא דרך האוכל, תהליך חוויתי משובח חסר פשרות.



פוסטים לפי נושאים