יום שבת, 30 באוקטובר 2010

שבוע טוב עם אוכל מצוין


רציתי להזכיר לכם לאכול בעיקר (80%) אוכל מזין וטרי ושכדי להפוך כל חומר גלם לטעים צריך לקרמל אותו (על ידי צלייה בחום גבוהה לגרום לסוכר שבחומר גלם להפוך לקרמל), בנוסף חשוב לי להזכיר שכדאי שיהיה כיף לאכול את מה שאתם מכינים על ידי מחשבה איך אתם הייתם רוצים לקבל מנה כזאת ואיך הכי הייתם נהנים לאכול את מה שאתם מתכננים להכין.


בתודה מראש ושבוע טוב

אסף לשר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פוסטים לפי נושאים