יום שלישי, 2 בפברואר 2010

בחזרה לגן עדן

למה בכלל צריך לאכול?

כבר מזמן לידתנו אנחנו פשוט אוכלים בלי לשאול למה.

האם חשבתם פעם למה צריך בכלל לאכול ועם כן בטח שהתשובה היתה פשוטה כמו השאלה והיא היתה כי זה ככה וצריך לקבל את זה איך שזה, לא לכל דבר צריך לשאול למה.
אבל למרות זאת עם בכל זאת ארצה למצא תשובה היא תהיה מעט פילוסופית.
אני יוצא מנקודת הנכה שגוף האדם הוא יצירה מושלמת שמשרתת את היעוד של כל אחד ללמוד ולהתנסות כדי לתרום ולהתפתח מבחינה פיזית ואינטלקטואלית.
תתארו לכם חיים בלי הצורך לאכול ולשתות, כבר כאשר האדם הראשון נזכר בגן עדן שמו בפניו את האופציה לאכול מכל הטוב הבא ליד מלבד תפוח עץ הדעת, הרי שהתפוח הוא סימבול שמתאר לנו את הבחירה שניתנה לנו למרוד בהנחיה המפורשת אשר תשנה את כל מה שהכרנו ותשלח אותנו החוצה מגן העדן, חשוב שבשלב הזה נוריד את האשמות מהדיון ונתייחס לסיבה שבחרנו ושעדיין אנו בוחרים לאכול מהפרי שהפך אותנו לאנשים שאנו היום והכוונה לערכים אשר מרכיבים את אישיותו של האדם האנושי.
כאשר פרי עץ הדעת ננגס על ידי האדם, נגזר על האדם לדעת יותר ולהיות פגיע למה שקיים מחוץ לתחומי גן העדן.
גן עדן נמצה אצלנו בראש ותמיד נוכל לקבל עלינו את האחריות על אותו מרד שמתגלגל כבר אלפי שנים עד היום, בזמננו הוא רק מקבל יותר תשומת לב ונתון לעולם חומרי שרוצה בסה"כ להתקדם.
לקבל עלינו את האחריות, לסלוח לעצמנו שאכלנו מעץ הדעת, לא להתחרט כי אחרת לא היתה הטכנולוגיה של היום עם כל הדברים המגניבים שהיא הביאה איתה ולהחליט לקבל הזדמנות שנייה ולאכול אוכל ראוי כחלק מחיים מאוזנים, שמחים ונעימים אשר יזכירו לנו את החיים בגן עדן ועם נהיה כנים, היו רגעים בחיים של כמעט כל אחד שהזכירו ואפילו מעט את ההרגשה שהיינו בגן עדן שהוא תאור של הרגשה שאנו בני האדם מתארים כמצב נעים ואופטימאלי לחיות בו.

בגלל שהדלת כסימבול ליציאה לעולם שמחוץ לגן עדן היה קשור באוכל או אכילה, ומיוחסים לו כל כך הרבה משמעויות בחיינו היום יומיים אז כנראה שהוא המפתח לחזרה למקום שנקרא "גן עדן" שלהזכירכם הוא שם תואר למקום או מצב רגשי אשר מתאר מצב אופטימאלי לחיות בו.

אני מדריך להתפתחות אישית דרך הבישול במטבח הביתי ואני יראה לכם את הדרך לקבל את המפתח לשערי "גן עדן".

בחיפושי אחרי דרך לגרום לכמה שיותר אנשים לרצות את אותו (מפתח) גיליתי שהתקשורת הטובה ביותר כיום מועברת ברשת האינטרנט ושם בחרתי להעביר לכם את "המפתח", בקשר לכמות המפתחות אתם לא צריכים לדאוג אני מכיר המון אנשים שתפקידם הוא לשכפל את המפתחות וכמובן הם עושים זאת בחינם.

הדרך לקבל את המפתח היא על ידי שימוש בהדרכתי להכין ולאכול מזון מזין, טעים ושכיף לאכול .
כדי להקל עליכם את הדרך לקבל את הדרכתי בקרוב מאד אראה לכם בכל יום בשבוע ברשת האינטרנט מבחר דרכים שיש לעולם להציע לנו ליהנות לאכול ולהכין אוכל מזין טעים ושכיף לאכול.
בכל תוכנית אני יראה לכם דרכים ליהנות להכין מהמזון הזמין והטרי ביותר שניתן להשיג, אוכל מזין, טעים ושיכיף לאכול.

כל יום שלישי אני יעלה לרשת תוכנית בישול אשר תתנהל בשידור חי עם האופציה לשאול שאלות.

כל שעור יבטא את הדרכים היעילות הבטוחות והטעימות ביותר להכין אוכל טוב ואיכותי כחלק משיגרה בת קיימה.

ושיהיה לנו בתאבון BON APPETIT.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פוסטים לפי נושאים