יום רביעי, 3 בפברואר 2010

בישול עילי


בישול עילי

בסיס כדי ליצור אוכל / מזון איכותי מזין וטעים שמתוכנן ומוגש בצורה מקצועית

מה זה בישול עילי ואיך עושים זאת במטבח הביתי?
חשוב להבין קודם כל שבישול עילי הוא לא בהכרך מה מתבשל אלה בעיקר איך מתבשל והכוונה לשילוב של כמה תכונות בישול שמאפינות את המטבח העילי שהחשובה בניהם היא האהבה והמחויבות לעשייה מושלמת עם ההבנה שבישול עושים באהבה או לא עושים בכלל.נכון שרוב עקרות הבית או המבשלים במשפחות עסוקות כבר לא כל כך זוכרים את הקשר בין אהבה למטבח ונאחזים בהרגשה הראשונית שלהם במטבח לפני הרבה שנים או הצורך לעשות שוב ארוחה בלי התלהבות.
אלו משפטים אשר מתארים בישול עילי:· חומרי גלם טריים ושמחים
· מחויבות לכלי עבודה ברמה הגבוהה ביותר
· תעוזה בחיפוש בלתי מוסבר כל יום מחדש אחרי המנה או השילוב המושלם הבא
· רצון לתת את הטוב ביותר לאלה שיסעדו מסביב לשולחן ולהעריך את קיומם
· כל הזמן רוצים לדעת עוד וישר מחפשים תשובה
· רצון לחלוק כל יום את מה שיצרתם ולמדתם עם כולם· ללמד מישהו קרוב את כל מה שאתה יודע כדי שהמורשת תעבור
· להסתפק לפעמים בריח של תבשיל בלי הצורך לטעום או ממש לאכול ממנו
· להיכנס למטבח בשביל לא פחות משלושה דברים שיעשו בו זמנית
· כבר בזמן הבישול לחכות להזדמנות הבאה להיכנס למטבח
· לשבת בכל אחד מחדרי הבית ואפילו מחוץ לבית ולשמוע את כלי המטבח לוחשים לך לבוא מיד ולהשתמש בהם.
· ללכת לטייל בשוק ולהכניס לעגלת הקניות שלך את כל מי שהזמין עצמו להיכנס ולדעת שמחר יהיה
יום חדש עם עוד הזדמנויות לתת לחומרי גלם חדשים להיכנס לעגלה .

עם אתם מוכנים לכל אלה הרי שנועדנו להיפגש וביחד לחלוק את האהבות והחידושים במפגשים שבועיים של בישול עילי.

ראו הוזמנתםלחצו כאן לפרטים נוספים אודות המפגשים הקרובים
ובקרוב תוכנית לבישול עילי און ליין

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פוסטים לפי נושאים